Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iögonfallande


Ni är leda
Likafullt skiner ni
innanför
den glansiga slöjan

Vadan
Tillåts jag skönja
Det dolda
bakom slöjan?

Säg mig,
är själen lika led?




Fri vers av Marijanna Ö. Karlsson
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marijanna Ö. Karlsson