Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är ingen än ingen

 

Vi!
ÄR!
INGEN!

Än ingen!

Den masken vi bar
Vårt utseende som andra ser
De smycken vi bär

Gör oss till någon

Den ideologi som vi tror på
Den religion som vi dör för
De kallafakta som vi kämpar för

Talar till andra om den vi är

Den livsstil vi har
De matvanorna vi lever med
De musiken som vi lyssnar på

Visar de andra vem vi är

Den dikt vi delar med
Den känsla vi delar med
Den sorg och ensamhet som vi lever

Behöver ingen Applåd utan sanna moral

Den man är!
Den du är!
Den jag är!

Talar om att vi är olika och tänker olika

De lögnarna från alla håll du tror på
Den hjärntvätt som man utsatt för
Den sanningen som jag talar klart

Visar hur fegs man inför sanningen

Lev fegis som du vill… upp till dig!
Lev och acceptera hjärtvätten som du önskar!
Lev i mörkret så länge du vill!

Demokratin ljuger och satan flyktingarna får evig makt

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-04-16 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP