Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smygtjuv vandring

 

Smygtjuv vandra i stan
Och,
Se med sannings ögon

Hur nätterna blir våldsamma
Och,
Hur dagarna förblir till ännu mera våldsammare

Träd som gråter tysta
Fåglar som flyr för sitt liv
Gator som blöder och talar strid

Människor på sitt liv bestals
Kvinnor som inte vågar gå ut
Barn som inte leker i frid

Se med de sanna ögonblickar
Hur satan ur kans grotta ondfull fram klev
Över hela västvärlden hans makt skrev

Smygtjuv vandra över hela jordklotet
Och,
Ser hur de långskäggarna bränner kyrkor, synagogor

Och kvinnor som krigar som hemmafruar
Och barn som krigar
Och män som den enda som styr

Smygtjuv i Stockholm med en bruten hjärta
Och se hur gåtorna till ett mellanösterns vy blev
Och hur Sverige till en tredjevärlds land sjunket

Smygtjuv kolla dina grannar
Terrorister , rasister, nazister från hela världen flyttas in
Pedofiler , våldtäcksmän, ociviliserad omfamnas hem

Allt detta sker!!!!!!!!!!!
I demokratins namn !!!!!!!!
I de antikrists, antisemitiskas namn !!!!!!!!!

Satans symbol är en svart flagga!
Demokratins EU:S flagga är en svart flagga!
Demokratin är en gren inom satans religion!

Som heter……..!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-04-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP