Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Jag uttryckte mig fel igen
Varför ska det vara så komplicerat?

Enligt mig, enligt dig?
Jag har faktiskt ingen aning, vad är det du försöker säga mig egentligen?

En perfekt formulerad mening i mitt huvud,
blottar sig som ett fiasko

En perfekt formulerad mening i ditt huvud,
visar den sitt rätta jag?

Alltid rätt, men alltid fel
Varför ska det vara så svårt att formulera?

Känslor




Fri vers (Fri form) av Fny tusan
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 13:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ja de där grodorna som hoppar ut ibland. Speciellt när vi absolut inte vill.

Du får fram känslan väl.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fny tusan

Senast publicerade
Kommunikation
* Se alla