Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bedrövad och beklämd


Nôtre-Dame

 

Fyrtiosju år sedan

din stolta uppenbarelse mot skyn

igår en brinnande fackla

 

min andra tanke

rädda konsten därinne!

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-16 14:13



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Några, för skribenten, formade ord och tankar i stunden inför det ofattbara…
2019-04-16

  ULJO
Än mera märkligt är att vissa, som säger sig älska Jesus, är så empatilösa, så fullkomligt respektlösa och är så full av hat och har en människosyn som annars bara diktaturer uppvisar Märkligt, mycket märkligt.
2019-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Meningslöst.
Jag hatar kyrkor.
Märkligt att människor som hatar Jesus ändå älskar kyrkor.
2019-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rosettfönstret
det skönaste jag
vet, klarade sig visst...
Jag hoppas att de
bygger upp
kyrkan igen!
2019-04-16

  Larz Gustafsson VIP
ULJO:
Det råder åsiktsfrihet.
2019-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Håller inte med
2019-04-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ett sådant världsarv var väl försäkrat,men pengar kan inte ersätta förlusten.

Verkar vara ett underutvecklad brandförsvar,som inte vattenbombade direkt.

2019-04-16

  ULJO
Det är fruktansvärt. Lika mycket som jag såg någon uttrycka sig här på poeter.se. "Låt alla katedraler brinna". Är också fruktansvärt. Hoppas de kan återställa denna fina världsklenod.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP