Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbjuden känsla


Lagrad vrede

Jag är rädd för vad som ska hända nu
Plötsligt ser jag hur jag blivit behandlad
Plötsligt är ögonbindeln borta

Nu kan inte stoppa störtfloden av känslor
Känslorna sköljer över mitt förstånd och min logik
Känslorna sköljer bort hänsyn och övetseende

Jag vill inte överse längre
Nu har jag fått nog
Rädd att skada någon i min omgivning
Men allra mest rädd för att skada mig själv
Att skriva blir tryggheten
Tryggheten att hålla mig i




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-16 15:03



Bookmark and Share


  danne //
Frustration och nakenhet
fint skrivet Mackan.
Kram
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP