Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Kvart över fem var det sagt.
Prick!
Jag smög dit fem över.
Han stod på huk bakom en tunna!
Vinkade åt mig.
Jag gick dit.
Han pekade på platsen där jag nyss stått.
Där stod jag kvar och vinkade åt oss.
Vi hälsade alla tre.
Vi som stod vid tunnan
pekade på den tredje av oss och sa
”Ceci n´ést pas un homme” och nickade eftersinnande.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-16 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist