Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU SOM GRÅTER ÖVER BYGGNADER

du som gråter över byggnader

du har aldrig tårar över

för de människor som svälter nu

och som hjälp akut behöver

du som gråter över byggnader

är en materialist

du som tillber katedraler

du är mer än lovligt trist

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2019

 

Så länge inspirationen finns, skriver jag. Varför skulle jag inte göra det?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-04-16 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP