Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-13 kl 09:39--god natt klokuggla kram <3


går inte att förklara

 

inte går att förklara

inte går att förstå

om livet hängde på ett strå

och den sista lilla sköra

droppen så full av liv låg i min hand

skulle jag ge den med kärlek

lägga den i din

 

då du den behövde för att nå land

 

*

Kommentar Kärlek kan vara

ULJO "Kärlek är helt underbar om den är sann!" 2017-12-13

ResenärGenomLivet "Kärleken har många uttryck...vackert"2017-12-13

Nils-Robert "Fin dikt om livets val" 2017-12-13

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2019-04-16 15:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir så glad när jag läser <3
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP