Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kafka-kull

I livets nedförsbacke körs på tok
inga bromsar efter försnabba lok
i tvära svängar blir det giftemål
men Döden är allt vår sista gemål




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 15:58



Bookmark and Share


  danne //
snabb ironi med sväng gillar den på något sätt..
fint Mats
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP