Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


törstsläckare



varje gång jag läser dina ord
släcker du min törst
den bästa törstsläckaren på denna jord
att åter få höra din röst
glädjen fyller då mitt krus
om än jag vandrar över nattlig myr och mo
tänder jag mitt ljus
med hjärtat fullt av hopp och tro

tack klokuggla kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2019-04-16 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP