Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deus in machina

Omedierad intas syltan med Bukowski i öronen
Här språkas språk, här tolkas tok av tolk
Fejk-äkta översätter översättaren lissmande översittare
All renhet smutsas, det är det som är jordelivens gudagåvor




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-16 16:56



Bookmark and Share


  danne //
Sökare är vi hela bunten, känns att somliga är riktigt slipade och kan mimspelet väl . På andra sidan av masken på går samma fight på blodigt allvar.. så reagerade jag på texten Mats.

2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP