Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagat du

Vi blygdes inte eftersom ingen av oss var oss själv




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP