Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smulan


Soldraken

 

Till aska drakens andedräkt

vill oss bränna

om vi inte

i hjärtat kärlek förmår känna 

 

allt det livgivande ljusa

fött ur soldrakens famn

kan ändå överleva

då vi varje dag öppnar breven

ser bläckets slingor

då öppnas dörrar 

till minnets trädgårdar

där längtan bor

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2019-04-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP