Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxer

När kysste du
mina fingertoppar
vem bryr sig
svarade ekot.

skrattade
två gånger
råttskit stinker

Fredagsmys med oskalad banan.

Kärlek är lek med ord.
Barnet har våt blöja.
Doftar rödbetsaft.

Onämnbar kommer våren.

© Bosse 16 april 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-16 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten