Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"ingen reser dig" - insikt måste komma inifrån


Röda droppar kan förvandlas

stryk din skuld
likt den röda skjortans
krage

lägg märke till
hur färgen
stannar kvar i ditt minne

rött, brännande -
kniven du
använde

du sa att den var mjuk
men raringen min
dolkstick gör röda märken

droppar
i
världen

ingen reser dig upp från
den röda
skulden

du bar kniven, orden, dolken
även om du tvättade ur allt
till ett rosa skimmer

© Sturesdotter




Fri vers (Fri form) av Sturesdotter
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-16 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sturesdotter
Sturesdotter