Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min mentor sedan 1985 - www.efraim.se - har en klar och tydlig profetisk förkunnelse om nuet och vad som väntar just för tillfället. Bild poeten Karl-Bo Lundstedt.


"Sverige ska få se Jesus"!


"Sverige ska få se Jesus"!

I sorgen och smärtan

över läget i världen

och i vårt eget land


har jag sökt och funnit

inför Guds ansikte

att slutet för Guds folk

på denna jord är nära


Överherden rustar

ett folk som är redo

att möta sin brudgum


"Se! Han kommer med molnen,

och varje öga ska se honom,

också de som genomborrade honom.


Alla stammar på jorden

ska jämra sig för hans skull.

Ja, amen."

Uppenbarelseboken 1:7


Innan detta sker ska

de som lever

i närkontakt

med sin Frälsare


bli utrustade till

under och tecken

av tidigare icke skådat slag


och ska gå ett ärevarv runt jorden

och äntligen ska alla få se Guds kraft

utan att någon människa upphöjes


bara Kung Jesus ska träda fram i

det som ingenting var i denna världen

för att ryckas bort med alla de troende

som låtit Jesus prägla sina liv...

Å, vad jag längtar till denna dag!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-16 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får hålla ögonen på målet...
2019-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Väntan !!!
2019-04-19

  mare VIP
Vilken framtid!
2019-04-19

  Niliboy
Ja, jag är då redo!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP