Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som älskar döden


Vilda i extas gråter vi
våran glädje och sorg på 
begravningspartyt.
Hon är, som hon så
innerligt och starkt
önskade, död.
Hon är sannerligen död,
vi dansar och jublar.
En fest som varade i
tre dagar drygt, med 
lit de parade. 
Döden hyllar livet.
Livet som älskar döden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-16 18:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Döden är efterlängtad ibland.
Och ja, jag tycker att det är värt en glädjedans om den blev en befrielse.

Bra skaldat.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP