Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Lukas 22:44 Text från förra året.


Jesu "svett föll som blodsdroppar"


En ängel från himlen

gav Jesus kraft

då svetten

blev blodsdroppar


medan lärjungarna sov


"Hur kan ni sova nu?

Stå upp och be

att ni inte

faller i frestelse!"


Tiden är allvarlig och sen


Vaka själ och bed

att ni icke må

falla i frestele!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-16 19:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint påskbudskap!
2019-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning...
2019-04-20

  mare VIP
Sanningens ord
2019-04-19

  Niliboy
Ja, jag brukar vara uppe nån timme på natten å vaknar tidigtför mina bibelstudier!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP