Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG TROR FORTFARANDE PÅ PATRIARKATET

manshatet slår igenom

och flätas in i allt

männen blir syndabockar

kvinnorna jordens salt

styggelsen basunerar

ut sina onda ord

samtidigt som man svamlar

om fred på denna jord

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-04-16 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP