Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VAD SOM FÖRENAR OSS ÄR MATEN

 

vi lever i samma trappuppgång

vi känner dofter från olika hushåll

vem som bor vart avslöjar sig ibland 

man möts och doftar kurry eller vitlök

 

kanske är det en som alltid bränner vid

eller den som alltid bakar vaniljknyten

han som bakar surdegsbröd med timjan

eller damen som ofta lagar skaldjurssoppa

 

i delad tvättstuga märks det på fläcken

ja den kan vara ganska så avslöjande ...

tvättråd och husmorstips växlas frenetiskt 

så då är man avslöjad och bjuden till bords

 

 

 

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-16 20:28



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
känsla av gemenskap. dikten gör mig hungrig. tänker på skaldjurssoppa.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP