Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://spoti.fi/2XhjBOb


För att inte tala om all den här skammen

Jag hör dem komma nu
Alldeles precis bakom
Gongongen ringer in till konfrontation
Deras andetag och dräglande käftar
Klipper som nyslipade saxar
Men som tappats ned i ett bad av kalk
Och legat för länge.

Vi jagar varandra på tunnelbanestationen
Röda linjen flyger förbi oroväckande nära
Det var så här det blev
Att kolla sig över axeln vid varje bokstav som slås ned
Det gäller att välja sina fiender väl
Hålla dem nära
Men att alltid bli vän med något starkare

Vi lever i en tid där katedraler brinner ned
Där vi hatar vår nästa
Men liksom lagom i tystnad
Sch...hör du inte att de tassar ute i trapphuset
Skicka ett hot-mejl på Facebook
Istället för att se dem i ögonen
Gråt - men bara när ingen ser




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-16 22:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Folk bor närmare varann än någonsin men har väl aldrig haft så dålig kontakt som nu, att skicka hot och annat via fb, sjukt.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V