Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FASTA

 

tar fasta på den fasta grunden

fast jag bara skulle vilja flyta

flyta likt en hälsodryck under fastan




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-16 22:12



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Texten är roligt uppbyggt.
2019-04-17

  ULJO
Fasta är bra. Rensar ur kroppen på ett bra sätt. Rekommenderas
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP