Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll


kvällsdusch
musiken spelar
för vitsipporna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 23:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ännu en härlig kväll... Omtumlande att föreställa sig de stilla blommorna som åhörare!!
2019-04-17

  Nanna X
Skönt med ett mjukt vårregn efter härjande eld.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP