Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FORTSÄTT DU ATT UNDRA

Fortsätt du att undra

Det struntar jag fullständigt i

Inget ska förändras

Jag lever och känner mig fri

Fortsätt du att undra

Jag undrar inte - jag vet

Jag har min givna frihet

som Guds barn och poet

 

LARZ GUSTAFSSON  17/4 2019

 

En del har undrat så mycket att de hamnat på hispan.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-04-17 06:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Korrekt.
2019-04-17

  Niliboy
Är det fyra generationer Larz?
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP