Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nature is poetry...


 

fragile soul, gives away pure love, unconditionally




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-17 07:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mening som säger mycket...bra...
2019-04-20

    Mino0
Visst är det så, underbar sådan:)
2019-04-19

  Lars Hedlin
Love is always eternal
and makes no exception <3 :)
2019-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One