Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi människor har själva förstört moder jord. Nu kämpar vi för att rätta till det, vilket verkar bli svårt. Man kan inte göra som strutsen hela livet, stoppa huvudet i sanden.


Fy skam - Flygskam!

Har alltid tyckt det varit kymigt att flyga.
Beror nog på att jag inte har kontroll över det som sker.

Att åka tåg går bra, det har jag också gjort ofta.
Gillar inte höghastighetstågen, vill att det ska gå lugnt tillväga.

Varför ska allt gå så snabbt nu för tiden.
Det skapar bara stress hos oss människor.

Åkte mycket rälsbuss när jag var ung.
Det var så mysigt, man gungade fram.

Åkte tåg till Italien en gång det gick utmärkt.
Det var visserligen strejk, så vi fick vänta många timmar i Österrike.

Men det blev en plats till att lära känna och ta intryck av.
Vackert med alla toppar, glada och goa människor.

Nu ska jag använda apostlahästarna mina,
en promenad i solen är nog det allra skönaste.




Övriga genrer (Kåseri) av Ezmeralda VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-17 09:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om olika sätt att ta sig fram!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP