Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det våras för tjejerna

Det ligger i min natur att titta på tjejerna denna årstid
då de börjar att slå ut som vackra små blommor
För det är då som man helt plötsligt får se lite
naken hud
En fröjd för var mans öga
För efter den långa kalla vintern så har vi män
efter att ha legat i dvala blivit lite tröga
Men nu när tjejerna har börjat blomma ut igen
så tänker vi män inte på så mycket annat
än om att få pöka, göka, stöka, kröka och spöka
Ja, jag tror att det var allt

Det ligger i min natur eller
det våras för tjejerna
Yippie!

Ken Cassel
17/4 -2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 09:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Våren har nog en positiv inverkan på de flesta...:-))
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel