Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-01-26 kl 13:32


spännande Haiku


Ur jorden kommer
trots oår nya krigare
Rent hokus pokus

*

Kommentar spännande Haiku

M Eta "Naturliga krafter förändrar varje årstid
Bra haiku "
2017-01-26




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2019-04-17 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP