Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-03-18 kl 11:50


Vår Haiku

 

Vi möter våren

lutad mot en varm husvägg

Plirar mot solen

 

*

Kommentar Vår Haiku

Ann-louise Rosenhard "Underbara vår :)

härligt vårat!" 2016-03-10

nicol nell "gillar" 2016-03-18




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-17 09:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fin haiku...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP