Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en kändis

Med Papparazi i hälarna flyr hon illa kvickt
Vill inte synas nu när hon känner sig såhär miserabel
och i ett dåligt skick
Kan inte visa sin bästa sida just nu då hon vet om
hur de där Papparazina är när de är på jakt
efter det perfekta fotografiet med sina påkostade kameror
och långa linser
För det räcker ju med ett litet klick
Så den fotograf som lyckas att fotografera henne nu
kommer med all säkerhet få sig en kick
Det bästa skopet för dagen
Bäst att hålla sig undan till morgondagen..

Att vara en kändis!

Ken Cassel
17/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel