Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ankomst



en blomstermatta målar dagen i sol

leker tittut mellan grenverkets pelarsal i brunt

daggvåta sippor nyper i kjolen

niger

säger

det doftar vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-17 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP