Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt

Men jag tyckes mig känna igen dig
Måste bara ha träffat på dig någonstans någon gång
förut
Men jag kan inte minnas var eller hur
Det enda som jag vet om är att det var du
Du och ingen annan
För ditt ansikte glömmer man ju inte bort i första taget
För du har ju ett sånt där underbart och vackert ansikte
både upplyst och vaket
Ett ansikte som är mycket svårt att glömma bort
Men det är klart att du kanske har din dubbelgångare
En tvillingsyster, kanske
Vilket inte heller får glömmas bort
Du är av en säregen sort..

Konstigt
Men jag tyckes mig känna igen dig!

Ken Cassel
17/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel