Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påsken hälsar!

 

Påsken!
Ringar och hälsar på de dryga en miljard kristna

Utom en dör!
Min dörr!

Vänner ringar varandra önskar en glad påsk
Utom mig Naji1

Familjen samlas och firar påsken till sammans
Utom jag som lever ensam!

Släktingar umgås med sina familjmedlemmar
Utom mig själv bara ensam och bara Naji

Mina dryga tjugoårs flyktings liv i Sverige
Ensam!

Mina tjugo styck påsk firande i Sverige
Ensam!

Mina tjugo julfriande i Sverige
Ensam!

Mina tjugo nyårsdag firande i Sverige
Ensam!

Sverige!
Att ta emot flyktingarna är medmänsklig och ett ansvar!

Samhället!
Vi skiter i flyktingarna de fick en nystart!

Svenskarna!
Vi är så trötta på så många flyktingar som kommer hit

NI har HELT RÄTT på den ni tycker!
Det är för många som inte har asylrätt tas emot!

För tjugo år tog ni emot mig som en flykting
VAD HÄNDE SEN????????????????

Utan jobb och ett värdig meningsfull liv
Utanförsällskap och hotat av båda svenskarna och invandrare

Ta ej mer flyktingar innan ni löser nuvarande problemen!
En pedofil, terrorist, rasister och nazist kan vara en flykting

Ingen glad på påsk på mig DU SVERIGE!
Tackar alla och önskar er en JÄTTE GLAD PÅSK! 

det är INTE västländerna, Sveriges ansvar ,av medmänskligheten

att ta emot flyktingarna och direkt spola dem i toaletten

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2019-04-17 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP