Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blodängen

 

I blodängen odlades mitt liv
Ensam!

Ur blodängen förblev jag till en människa
Ensam!

I och ur blodängen blev mitt öde
Ensam!

Ur och i blodängen skrev mitt livshistoria
Ensam!

Mina drömmar är ursprungliga ur blodängen
Ensamma!

Kärleken i mitt liv ursprung är ur blodängen
Ensam!

Mina dikter talar till ingen än blodängen
Solo!

Mina steg leder ingenstans än blodängen
Andfådda!

De flyr allmänniskor till blodängen
Vettskrämda!

Barfota , blödande söker de till blodängen
Söker frid och fred

De talar till ingen än blodängen
Förföljda!

De litar på ingen människa än blodängen
Våldtagna!

I blodängen har jag mitt evig liv och trygga hem
Ur blodängen skriver jag och talar till människan!

Lämna mig i FRED!
LÄMNA MIG I FRED!

Innan jag dränkar era värld i ymnig blodbad!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-04-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP