Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

katten dök upp
från ingenstans

den gäspade,
sträckte på sig
och försvann
som om den varit en dröm

jag visste
att jag hädanefter
inte skulle veta

om det var den
eller det jag tror
är verkligheten
som är drömmen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-17 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP