Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så levande

 

Döden dö
Släppa taget
Blomma ut
Glädjens sol
Andas in
Andas ut
Själens leende
Vakna upp
Känna in
Ljusflödet
Det andra livet
Nu är du död
Och så levande.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara rader!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP