Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

•DEN TERAPEUTISKE DIKTAREN•

Hans enda diktverk var likt ett
operativt ingrepp i det mänskliga
psyket.

Drog sig inte för att rota i själens
djupaste schakt,
och hjärnans mest oåtkomliga
skrymslen.

De mest hårtdragna knutar i
psykets outgrundliga regioner,
löste han upp likt en kirurg
avlägsnar en varböld.

Alla som läst honom,
blev som en ny människa.

Diktverket ersatte med tiden,
all terapi och psykiatriska
droger.

Diktverket blev en bestseller,
och blev läromedel på
universiteten.

Diktverkets författare förblev
anonym.

Diktverkets titel var: "INTROVERTA

KNUTAR"


*





Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-04-17 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP