Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

{••••••••••POESINS TROJANSKA HÄST•••••••••}

Han använde dikten som politisk
och religiös manifestation,
däri han gömde sina politiskt reli-
giösa pamfletter och brandfacklor
under benämningen p-o-e-s-i,
vilken fungerade som en Trojansk
häst i sin inlaga.

Risken för ett religiöst världskrig
är överhängande,om denna sorts
poesi släpps lös.

Bokens titel var något så oskyldigt
som : "POESI I BLOMNING"

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2019-04-17 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP