Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

En glittrande väg på vattnet
skräddarnas dans mot det ljusa.
Tiden har stannat mellan granarna.
Ingen ridå efter skådespelet
inga jublande skaror
men sjön vänder sig ett halvt varv och somnar om.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-18 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tranströmer-känsla! Riktigt fin!
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP