Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögat

 

Se hur mitt blåa öga lyser

sakta värmer jag er frusna kropp

se alla ni som går och fryser

nu finns det inte längre på något ett stopp

känn hur värmen sprider sig

till alla frusna sinnen

lyssna till vårfrun och mig

samla under våren  ljusa minnen

 

se fågeln som flyger över rymden

gör den sig bekymmer över sin fjäderdräkt

den gläds åt solen och stunden

allt levande skapat av samma släkt

 

 




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-17 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP