Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://spoti.fi/2XhjBOb


Herr V:s märkliga last

Se mina blå, blå ådror
Ge dig order om att hugga
Från just den position
Vi befinner oss på.
Svarta handskar, vassa knivar
Som en äkta giallo.
Jag dricker gärna saften
Från dina misstag
Som sköljer över mig
Medan jag surfar över din moral.
Ge mig en kortare, men enkel njutning
Som en geting som förgylls av smält guld
Och flyger för att kröna boet.
Jag har varit i Tyskland, Frankrike, Storbritannien
Men aldrig riktigt hemma
Det är därför jag nu ger dig en möjlighet
Gör som jag som säger och skrik högt
För här kommer natten - kall och lång
Så fick det bli.
Men du vet - jag är väl lite som en haj
En stor rovfisk som simmar runt i havet
Ingen ser mina tårar.




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-17 18:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Denne V verkar desillusionerad eller kanske svaret kan nystas upp i det stora blå, bilder skapas.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V