Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From Tomiro's Book : Saturday 31:st of Repapepapetrillo 2049

 

 

Today you travelled to Notre-Dame and back again. Whole cathedral looks like old! You found it hard to imagine how one of Madame's two tower-spires has been rebuilt... after Daniel Diabolique burned it down thirty years ago. Most incredible discovery however : Humans haven't really disappeared!?!?! As vaettir you've just spot a handfull here and there over last years. Now you saw hundreds of people in same art gallery. They all stood with small mirrors in smiling hands, comparing themselves with different creatures hanging in each framework. We watched you becoming conscious. Across beautiful corridors dwelled every fantasy in real eyes?!

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-17 19:54



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Nice!! Fick lite vibbar av den där... vad hette den låten & videon? Tänka, tänka, tänka... just det!!! Enigma "Return to innocence" (snygg video - kolla om du inte kommer ihåg den...).
2019-04-18

  Nanna X
Skönt med ett framtida perspektiv på katedralen!
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP