Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Termodynamisk

 

Kläderna ska av 

Ska bli ännu hetare

Framåt sommaren 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 18:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
10 poäng !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ska av !
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP