Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek...för dig....för mig.....


jag älskar dig
vet
vi det ?

håller jag fast vid dig
för att du
älskar mig ?

när sa du senast
att du älskar mig ?

var det i samband med att du sa
att du
älskar dig

har du blandat ihop oss
så att jag också
bara älskar mig själv ?

om vi ses ?

vad ska jag
säga om ordet dig ?

är det viktigt ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-17 19:09



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Att älska någon enbart för att
denne älskar mig kan på ett
plan manifestera sig i den
narcissism du ofta nämner. Vad
det är den andre älskar i oss och
om de sidorna är viktiga för oss
är kanske viktiga frågor att begrunda.
2019-04-19

  smultronbergen VIP
många som älskar sig
själv i korta stunder har
behov av att spegla det i ljuset
av en vän. Jag tror det rör sig
om allmänmänskliga behov. Som
en slags förutsättning att förstå
sig själv. De som börjar nå något
har en stillhet i rösten men även
en nyutsprucken ovana att lita
på att trädets blad bär.
2019-04-19

  Poeten Salvador VIP
Man blir person genom att låta ett du spegla sitt jag
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP