Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som tar med sig folk i dimman


Det som passar...

Vilka är vi? är ingen som riktigt vet...

Där emot så finns det många som i det sura äpplet biter eller bet

Om jag skriker tills syret tar slut..

Då frågar man vem eller vilka som vill och kommer hjälpa en ut

Många säger att '' du är så ung och vet inte allt'

Men det betyder inte att man klarar sig själv när det blir alldeles kallt

'' söka tröst med mina texter som jag skapat och gör

Det är bara det att jag kan bara skriva när ingen nånsin hör

'ung' eller 'gammal' spelar ingen roll

Frågan är hur ska de gå om ingen har koll

Tack för er tid att läsa denna text.. Kan nästan känna hur hjärtat växt




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja