Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från "Djurfarmen" av George Orwell.


Efter valet

jag röstade i valet
men jag måste medge
att det känns lite meningslöst

Nu fanns det inte längre något tvivel om vad som hänt med grisarnas ansikten. Djuren utanför såg från gris till människa och från människa till gris tillbaka igen, men det var redan omöjligt att upptäcka någon skillnad.

well –
"what goes around comes around",
som det heter...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-17 20:52



Bookmark and Share


  Birk Andersson
politikern
hos skräddaren
med sliten kappa
2019-04-18

  Kungskobran VIP
Vänster Kommunist fy fan
SD Nazist fy fan
dom hör inte hit
men allt däremellan är också skit
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP