Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I.M.Pia kär i dig !


längtar efter dig

Nu när vårvärmen


Kommer närmare fram


Lättar alla känslor


 


låta vingarna styra


mot mitt mäl


vore en fågel


En albatross bestämt


 


Stor bråkig som


i verkligheten är


 


Ta språnget ut


mot målet Örnnästet


Landa mjukt som


Herr Higgins roman


 


:)




Fri vers av danne //
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //