Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris från vindsförrådet nu när dinosaurieskelett åter säljs på auktion.


Urtidsmeny eller Smak för mjölksyra

Jag är Tyrannosaurus Rex

och äter verkligen inga kex

nej helst flyende kött

alltså inte för sött

och till dessert Gorgosaurus just när de kläcks!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-17 21:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det smakar säkert som kyckling :) Fin limerick.
2019-04-29

    Sefarge VIP
Sann finsmakare
Innan meteoriten
Damp ner?
;)


2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick