Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man får inte i påskatid

 

 

gömma sig på skärtorsdagen
inte kalla den för skörtorsdagen
hur skör man än är

 

det går inte heller an
att lägga band på korset
och bara stanna i en rörelse

 

sällan blir det populärt
att utan förklaring lämna in
även om man vill hedra bortgången

 

står ute
på gården
mellan solbrända snökojor

 

vill ha och behöver min böjda nacke
när tiden står som högst
på himlen

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-18 01:09



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en riktig cathy pärla
2019-04-20

  Annie b'larsson VIP
Jag gillar nästan allt du skriver, för det är banne mig inte mainstream. Du är speciell och skriver speciellt.
2019-04-18

  Yrre VIP
Applåder *massamassamassa*
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP